Închide

Goleadorul Lopez. Atacantul CFR-ului e pe prima treaptă în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Budescu. Ce previziune are spaniolul pentru acest sezon

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 15, 2015 0 460

Transferat în vară din liga a III-a din Spania, de la Burgos, Lopez a avut nevoie de o perioadă de acomodare în România.

Mai întâi a fost rezervă, dar odată ce și-a intrat în ritm și-a asigurat și locul de titular. A înscris prima dată în etapa a șasea, cu Petrolul, reușita decisivă în ecuația partidei (CFR s-a impus cu 1-0), după care a marcat singurul gol al formației sale în remiza cu Pandurii Târgu Jiu, din deplasare, 1-1. Cu FC Botoșani a reușit un hattrick de senzație (3-1 pentru CFR), iar cu Dinamo a deschis scorul din penalty în victoria cu 2-0d in deplasare. Astfel, după 9 etape scurse, Cristian Lopez are șase goluri marcate, cu care s-a instalat pe prima treaptă în clasamentul golgheterilor în Liga 1, la egalitate cu Constantin Budescu, vedeta celor de la Astra.
“Tade este istorie”, e mesajul tot mai des rostit de suporterii ceferiști.

“Colegii m-au primit foarte bine, m-au făcut să mă simt ca acasă. Cred că suntem o familie aici și asta contează enorm. Relațiile de prietenie din lot, atmosfera senzațională, lucrurile astea contează enorm la o echipă de fotbal. Eu cred că vom fi o surpriză plăcută a campionatului pentru că formăm un grup unit”, spunea Lopez într-un interviu pentru actualdecluj.ro acordat în luna iulie. Interviul integral poate fi citit AICI.

foto: prosport.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.