Închide

Ghibstock, o nouă ediție. Elevii clujeni strâng bani pentru cauze umanitare

ActualitateEducaţie by Catalin Suciu - mai 16, 2018 0 129

Festival din incinta liceului Onisifor Ghibu se întoarce cu o nouă ediţie care are loc în perioada 18-19 mai.

E bine de menționat că evenimentul are din noi o cauză nobilă, iar în acest an toată lumea poate contribui la strângerea de fonduri pentru proiectul „feel your city”, adresat persoanelor nevăzătoare. Proiectul a început cu ajutorul fondurile strânse la Ghibstock 8 și au ales ca și ediția 9 să continue cu această cauză. De altfel, în luna martie mai mulți liceeni au lansat meniuri limbaj Braille la un restaurant din Cluj.

Banii care se vor strânge la această ediție vor fi folosiți pentru a facilita accesul celor cu deficiențe de vedere la muzeele din Cluj, dar și pentru organizarea unei tabere de educaţie non-formală şi aventură alături de 25 de tineri de la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca.

La Ghibstock vor fi instalate 4 scene pe care vor performa 30 de artiști. Vița de Vie și Șuie Paparude sunt numele grele de pe listă. Mai multe AICI

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu