Închide

Garaje transformate în depozite de legume, în Mărăști

Administrație by Actual de Cluj - nov. 08, 2016 4 708

Mulți proprietari de garaje pentru mașini le folosesc pentru altceva decât ca să-și gareze autovehiculele: a demonstrat-o ieri Poliția Locală din Cluj care a descins în spatele pieței agroalimentare Mărăști, la garajele cu acces din Calea Dorobanților, ca să verifice dacă acestea sunt folosite pentru scopul cu care au fost construite, adică pentru gararea mașinilor.

Concluzia – două garaje erau folosite ca depozite de legume și fructe. Proprietarii celor două garaje au fost amendați cu o sumă total de 3.000 de lei, dar polițiștii au și cerut Serviciului Public pentru administrarea parcărilor din Cluj-Napoca rezilierea contractelor de închiriere pentru terenul ocupat, pentru cele două garaje transformate în depozite.

4 comentarii

 1. Unde scrie daca ai un garaj nu ai voie sa depozitezi si altceva ?

  Boc nu va putea demola toate garajele din Cluj.
  Chiar daca ar o multime de postaci care ameninta cu demolarea ” cotetelor”.

 2. mai vasile ai dreptate, boc nu poate. dar va veni o vreme cand cineva va putea. favelele nu au ce cauta in europa. e vb de civilizatie. ca tu nu poti intelege asta e ok. dar va veni un primar ( cum au fot in oradea satu mare alba, piatrea neamt) care au inteles ca trebuie daramane.
  pana la urma tu poti sa iti ti masina si fara garaj. nu mai e ca pe vremuri cand daca ploua pe dacie ruginea toata.
  voi nu vreti garaje pt masini voi vreti pt muraturi, cea ce e abuziv fiind spatiu public

 3. Normal ca nu inteleg.
  Nu am nimic impotriva sa se demoleze aceste garaje.
  Am o intrebare insa.
  De ce nu se pot construi de primarie garaje cu un singur design, ca si in Germania, Belgia, pe care apoi sa le inchirieze la un alt pret, normal, si atunci cei care tin muraturi in cotete nu vor avea bani sa plateasca aceste chirii.
  Simplu.

Scrie un comentariu