Închide

Galerie FOTO: Descoperă highlight-urile anilor `90, la Muzeul Pop-Up Generația Millennials din Iulius Mall Cluj (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - oct. 28, 2021 0 190

The 90`s are calling, in Iulius Mall Cluj! Dacă toamna a venit la pachet cu o stare nostalgică sau pur și simplu vrei să retrăiești momente din adolescența ta, te așteptăm în Iulius Mall, unde încă se desfășoară Muzeul Pop-Up Generația Millennials. Expoziția este o premieră în România și poți să descoperi camere tematice, precum: „Primele Iubiri”, „La școală”, „Pop Culture” sau „Joc și joacă”.

Încă mai ai timp, până pe 31 octombrie 2021, să vizitezi Muzeul Pop-Up Generația Millennialsun concept în premierămarca Asociația ESCU. Cele șapte camere sunt special amenajate, în Atriumul Iulius Mal Cluj, astfel încât să îți reamintească de perioada când scriai în Oracole, nu pe wall-ul de pe Facebook.

Backstreet Boys, Enrique Iglesias sau Marilyn Manson au fost câteva dintre vedetele care și-au pus amprenta în lumea muzicii anilor `90, iar în camera „Pop Culture” vei descoperi o întreagă colecție de postere cu vedete pe care le adorai în adolescență. Raiați, evazați, talie înaltă, largi, știi despre ce vorbim, nu? Vino să vezi piesele vestimentare care au dat numele „generației în blugi”! După ce faci o incursiune la „Disco Bairam” sau „La Școală”, vizitează și celelalte camere tematice prezente în Iulius Mall Cluj! Nu uita să iei cu tine și aparatul foto, pentru că fiecare colț din cadrul Muzeul Pop-Up Generația Millennials poate fi un photo corner ideal!

Dacă ești din generația Z și nu numai, iar orele la facultate sau master sunt preocuparea ta de zi cu zi, te așteptăm cu legitimația de cămin sau carnetul de student la Centrul Info, unde Iulius Mall Cluj îți oferă unul dintre cele 2.000 de pachete personalizate.

„Nu te supăra, frate!”, dar dacă faci parte din generația cu cheia la gât sau vrei să descoperi vibe-ul anilor `90, te așteptăm în Iulius Mall Cluj!

Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu