Închide

O galerie de artă din Cluj e singura din țară la un târg internațional de artă contemporană în Tel Aviv

Cultură by Actual de Cluj - apr. 24, 2018 0 154

O galerie de artă din Cluj e singura din țară la târg internațional de artă contemporană în Tel Aviv.

E vorba de Galeria Sabot, care participă la Târgul Internaţional de Artă Contemporană Fresh Paint din Tel Aviv, între 26 și 30 aprilie. Galeria din Cluj expune lucrări de Radu Comşa, Răzvan Botiş şi Alexandra Zuckermann. Dintre aceștia, Radu Comșa va fi și prezent la standul național, unde vorbește despre arta contemporană din România alături de directoarea galeriei Sabot, Daria Dumitrescu.

Radu Comşa s-a născut în 1975 la Sibiu. A urmat cursurile Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca, pe atunci Academia de Arte Vizuale „Ion Andreescu”, între 1994-1999 şi a absolvit programul de masterat al aceleiaşi universităţi în 2001. De atunci, artistul stabilit la Cluj a expus în diverse galerii şi instituţii de artă din ţară şi din străinătate şi a participat la bienale şi expoziţii internaţionale de anvergură.

Târgul Internaţional de Artă Contemporană Fresh Paint, cel mai important eveniment internaţional de profil din Israel, este organizat în colaborare cu Primăria Tel Aviv, Ministerul Culturii şi Ministerul de Externe din Israel. Fiecare ediţie a târgului atrage anual peste 30.000 de vizitatori şi numeroşi artişti internaţionali.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare