Închide

Gabriela Scutea, Crin Bologa și Oana Pâțu s-au înscris în cursă pentru un nou mandat de 3 ani în fruntea Parchetului General, DNA și DIICOT 

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 07, 2023 0 84

Procurorul general Gabriela Scutea s-a înscris în cursă pentru un nou mandat de 3 ani la șefia Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casașie și Justiție, a anunțat pe LinkedIn chiar Gabriela Scutea.

Procurorul Ioana Albani s-a înscris pentru șefia DIICOT, au declarat pentru G4Media surse oficiale. Ea a instrumentat zeci de dosare de criminalitate organizată. Albani este fostul procuror şef al Serviciului de prevenire şi combatere a criminalităţii informatice din cadrul DIICOT, decorată de către fostul șef FBI, David Comey.

Și actuala șefă interimară a DIICOT, Oana Pâțu, s-a înscris în cursă pentru un nou mandat la șefia instituției, potrivit declarației sale pentru G4Media.

Și șeful DNA Crin Bologa s-a înscris pentru un nou mandat de 3 ani în fruntea instituției, a confirmat chiar acesta pentru G4media.ro.  Bologa a absolvit facultatea de drept la Cluj-Napoca, are două apartamente în oraș și timp de trei ani, între 2005 și 2008, a condus DNA Cluj.

Până acum a confirmat că s-a înscris pentru funcția de șef al DNA și procurorul Marius Voineag, actual adjunct al Secției pentru urmărire penală și criminalistică din Parchetul general și fost șef al Serviciului de combatere a macrocriminalității economico-financiare din cadrul DIICOT.

Termenul de depunere a candidaturilor pentru șefia DNA și a PG expiră luni, 6 februarie, la ora 12. Mâine la ora 12 expiră și termenul de depunere a candidaturilor pentru șefia DIICOT.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare