Închide

„Fratele mic” al Electric Castle e azi în oraş. Câţi oameni aşteaptă organizatorii la concerte, câţi au renunţat

ActualitateTop News by Kristina Reştea - mart. 28, 2015 0 699

Organizatorii Electric City aşteaptă în jur de 6.000 de persoane la concertele de azi de pe lista primei ediţii a evenimentului – extensie de Cluj-Napoca a festivalului Electric Castle de la Bonţida. Concertele se desfăşoară în noua sală polivalentă a oraşului şi în parcarea subterană a Cluj Arena.

„Până în momentul acesta ne aşteptăm ca aproximativ 6000 de oameni să fie prezenţi la Electric City. Probabil numărul va creşte, datorită biletelor care se vor vinde la intrare”, spune Andi Vanca, responsabilul de comunicare pentru Electric City. Evenimentul, botezat de organizatori „frate mai mic” al Electric Castle, a fost lansat de aceeaşi echipă care lucrează la festivalul de la Castelul din Bonţida, care se desfăşoară în vară. Pe lângă cele vândute până acum, bilete pentru Electric City se vor mai vinde şi la intrare, la un preţ stabilit de 99 de lei. Pe „bursa” online se anunţă însă deja cumpărători-vânzători de ultimă oră, care iau sau dau bilete pentru 60-80 de lei.

program Electic City

Potrivit organzatorilor, numărul participanţilor rămâne în targetul estimat, în ciuda anunţului de acum câteva zile privind absenţa uneia dintre cele mai aşteptate trupe: Morcheeba. Amintim că în urmă cu aproximativ o săptămână, reprezentanţii Electric City anunţau că Morcheeba nu mai ajunge la Cluj. Motivul – solista trupei a născut un bebeluș, înainte de termen. Cinci zile mai târziu se anunţa şi înlocuitorul: artistul austriac Klaus Waldeck, care împreună cu trupa sa  va cânta pe scena principală a evenimentului. „Oamenii au înţeles că a fost o situaţie neprevăzută. Chiar dacă timpul a fost foarte scurt, am reuşit să găsim un înlocuitor pentru Morcheeba. Celor ce veneau special pentru Morcheeba le-am oferit posibilitatea de a-şi recupera banii pe bilete. Au fost însă puţine persoane care au făcut asta. Câteva zeci”, spune Vanca.

Alte nume confirmate la Electric City sunt Chase and Status, David August, Kollectiv Turmstrasse, Akua Naru sau Grimus. Electric City ia startul la ora 18, pe Main Stage la Sala Polivalentă și Silent Stage, în sala de antrenamentele ale clădirii, după care la ora 22 se activează și scena din parcarea subterană a Cluj Arena. Intrarea se face incepand cu ora 17:00. Costul pentru garderobă este de 2 lei/haină/persoană, iar pe parcursul evenimentului plăţile se vor face exclusiv prin carduri, pe care participanţii le pot ridica şi alimenta de la standurile special amenajate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.