Închide

FOTO/VIDEO Cum arată „cel mai spectaculos nod rutier” din ţara unde autostrăzile vin pe bucăţele

ActualitateEconomieTop News by Actual de Cluj - aug. 07, 2017 0 977

Cum se lucrează pentru „cel mai spectaculos nod rutier din România”? Asociaţia Pro Infrastructura publică imagini cu Nodul Turda, care inter-conectează trei „magistrale” rutiere majore: A10, A3 și DN1.

„Avem șanse mari să circulăm prin această zonă la finalul lunii octombrie, după ce loturile 3 și 4 din Autostrada A10 Sebeș-Turda vor fi date în folosință”, spun reprezentanţii Pro Infrastructura.

Intersecţia A10 – A3 şi nodul rutier Turda:

Loturile 3 și 4 ar trebui să fie finalizate până în octombrie-noiembrie, din datele Pro Infrastructura, dar tot cei din asociaţie explică şi că vom putea circula numai pe porţiuni de autostradă, fiindcă loturile 1 şi 2 sunt departe de finalizare.

Autostrada înaintează, aşadar, dar greu şi doar pe bucăţele.
Ministerul Transporturilor ar fi decis să rezilize contractul pentru sectorul 3A2, Nădășelu – Mihăiești, al Autostrăzii Transilvania, având în vedere că din octombrie, anul trecut, și până în prezent, constructorul, CM SpA – S.C. VIAPONTE ROM , nu a lucrat nimic. Este al patrulea contract de lucrări, în cadrul Autostrăzii Transilvania, pe care Ministerul Transporturilor în reziliază, în ultimii patru ani. Mai multe AICI

Până atunci, putem să ne „delectăm” cu câteva imagini (sursa foto: Pro Infrastructura):

Nici un comentariu

Scrie un comentariu