Închide

FOTO Zăpada care a ajuns, în sfârșit, și la Cluj blochează drumuri, dar deschide pârtiile de schi: La Băișoara, pârtiile s-au deschis cu întârziere, la Feleacu s-a dat drumul la schiat

ActualitateTop News by Kristina Reştea - feb. 05, 2023 0 589

Buscat Resort a anunțat în această dimineață că deschide cu întârziere activitatea la Băișoara, din cauza ninsorii și a accesului dificil. Vestea bună pentru amatorii de schi: s-au deschis toate pârtiile. La Feleacu, după săptămâni de săniuș, se deschide o pârtie de schi.

Buscat Resort a anunțat în această dimineață că deschide cu întârziere, din cauza ninsorii și a accesului dificil. Vestea bună pentru amatorii de schi: s-au deschis toate pârtiile.

„Din păcate ninsoarea cea multă a venit și cu repercusiuni, administratorii drumului Județean care leagă Stațiunea Muntele Băișorii de Buscat resort( cei 3,5 km), au hotărât să restricționeze accesul către Buscat până lărgesc drumul pentru a fi practicabil pe două sensuri. Am fost asigurați de către reprezentanții consiliului județean că într-o oră, asta însemnând 09:30 se va putea circula și urca la Buscat. Așadar deschidem cu un pic de întârziere, dar vă așteptăm cu multă zăpadă și toate pârtiile deschise”, anunță administratorii de la Buscat.

Foto: Buscat Resort, Facebook

Accesul catre Buscat a fost reluat la ora 10, iar poliția verifică dacă mașinile sunt echipate corespunzător (cauciucuri de iarnă), pentru a evita crearea de ambuteiaje, precizează Buscat Resort.

Drumul spre Buscat e blocat, dar e deschisă și Pârtia de Schi Muntele Băișorii, anunța dimineață Centrul de Informare Turistică Băișoara.

Centrul de informare turistica Baisoara, Facebook

Pe grupul în care șoferii se informează despre trafic, un cetățean informează despre drumul Cluj – Mărișel, destinație populară de zăpadă. „Momentan urcam okey cu 4×4. Este un strat de zăpada pe drum, dar e nisip”, spunea dimineață un șofer.

Lângă Cluj-Napoca, Pârtia Feleacu anunță de azi că deschide pârtia de inițiere, după ce zilele trecute, deși a nins, dealul a putut fi folosit doar pentru săniuș. Sunt funcționale și instalațiile de tubing și rotondo, pentru cei mici.

Foto: Partia Feleacu, Facebook

Accesul în Feleacu, duminică după-amiaza, a fost dificil, pe drum cu zăpadă:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.