Închide

Foto/Video Ziua 2. Fascinațiile din Festival: muzica de la Nostalgia, baghetele luminoase, echipament cu Armin

ActualitateFestival by Luminiţa Silea - aug. 03, 2019 0 443

Un echipament care n-a putut lipsi din a doua zi a Festivalului Untold a fost cel pentru ploaie – pelerine de ploaie, simple sau sofisticate. Un echipament preferat de fani a fost cel cu însemnele DJ-ului olandez Armin van Buuren.

La ora 3.00 dimineața, in timp ce Armin mixa pe scena principală a Festivalului în fața unei audiențe foarte mari, o altă scenă din cadrul producție era împânzită de oameni care dansau pe ritmuri ale unor trupe românești ca Genius și Trei Sud-Est care încingeau plajele din România.

Scena Nostalgia din Parcul Central era împânzită de oameni care dansau și savurau hituri din alte vremuri.

Încă nu ploua în Cluj-Napoca iar cei care chiar se pregăteau să iasă din Festival tot se opreau să facă mișcări de dans pe o piesă care răsuna în aria Nostalgia.

În Festival, la aceeași oră se juca ping-pong în parc. Lumea își făcea poze cu dragonul aterizat aproape de scena Forest sau cu inscripția luminoasă Made in Cluj din aria semnalizată ca aparținând Teatrului Puck. Se stătea la coadă la caruselul englezesc.

Era înghesuială la tonomatul care dădea premii pentru colectare selectivă iar în zona sălii Polivalente unde oamenii poposeau pe iarbă sau pe tribunele de lemn instalate se urmăreau alte reprezentații extreme.

Petrecăreții curajoși urcau sau coborau delușorul și alunecau în jos, care mai de care mai spectaculos. Personalul de la firma de salubritate care gestiona curățenia urmărea și el spectacolul, dar se arăta fascinat de o altă componentă: bastonașele luminoase distribuite festivalierilor pentru a susține magia din seara Armin. Cei de la salubrizare au colecționat și studiat cu mare interes accesoriul în cauză.

În noapte a doua de festival a concertat Armin pe scena principală a Untold și a deschis show-ul cu orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca pe scenă și cu Imnul Național al României. A spus „Bună seara, România” în limba română. Alături de artiști au urcat și invitați printre care și cântăreața din România Alexandra Bădoi. Armin a adus cu el propria producție de festivaluri din Olanda cu invitații Josh Cumbee (cunoscut datorită piesei „Sunny Days”), Jordan Shaw („Something Real”) și Sam Martin („Wild Wild Son”).

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.