Închide

FOTO / VIDEO Protest împotriva lui Ponta, la Cluj: sute au ieșit în stradă UPDATE A fost cel mai mare din țară

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 11, 2015 1 591

Protest de amploare în această după-masă la Cluj – contrar așteptărilor – împotriva premierului Victor Ponta: sute de persoane au ieșit în stradă ca să-i ceară demisia.

În piața Unirii erau câteva zeci de persoane la un sfert de oră după ora anunțată pentru începerea protestelor. Vezi atmosfera și ce spun câțiva dintre puținii clujeni strânși în piață:

Când mulțimea de protestatar s-a pus însă în mișcare, rândurile acesteia au fost îngroșate semnificativ, astfel că la Instituția Prefectului au ajuns sute de persoane.

Protestatarii au agitat pancarte și mesh-uri pe care au scris „Ne-am săturat de voi!…de corupție”, „Cine nu se trezește azi degeaba se va plânge mâine”, „Victoraș, ești pe făraș” sau „Premier penal, marș la tribunal!”.

Acesta e al doilea protest împotriva premierului Victor Ponta în ultima săptămână la Cluj, iar un al treilea e programat mâine dimineață și e organizat de PNL. Protestatarii sunt nemulțumiți de atitudinea prim-ministrului, care e cercetat penal de procurorii DNA, dar a refuzat să demisioneze din funcție. Vezi ce-i reproșează organizatorii protestului de azi de la Cluj:

UPDATE Un singur astfel de protest a mai avut loc în țară astăzi, la București. Presa relatează că numărul participanților a ajuns la aproximativ 300.  Aceștia au scandat „Vrem dreptate / Nu imunitate!” sau „Parlament penal/ Marș la tribunal”.

Un comentariu

Scrie un comentariu