Închide

FOTO/VIDEO Cu un cod vestimentar special, în ciuda vremii ploioase, festivalul stradal de păpuși WonderPuck a scos în Cluj sute de copii și părinți la reprezentațiile din toate locațiile

ActualitateAdministrațieCulturăTop News by Actual de Cluj - sept. 11, 2022 0 240

Cea de-a șasea ediție a Festivalului Stradal WonderPuck care are loc la acest final de săptămână în Cluj-Napoca a debutat cu un cod vestimentar special: „umbrele colotare, pelerine și chiar cizme de ploaie”. Vremea nefavorabilă de vineri și sâmbătă nu i-a descurajat pe părinți și pe cei mici să ia parte la spectacolele programate în centrul orașului dar și în parcul Romulus Vuia.

Piața Unirii, curtea Muzeului Etnografic, curtea Muzeului de Artă au fost luate cu asalt de părinți și copii care au asistat la specolele de teatru de păpuși din cadrul festivalului Wonder Puck 2022, chiar dacă vremea a fost ploioasă. Primăria a surprins în imagini cele două zile și jumătate ale festivalului.

Ediția a șasea a Festivalului Stradal WonderPuck se apropie de final. În Piata Unirii vor avea loc în această după masă de 11 septembrie, următoarele spectacole: de la ora 17, spectacolul „Circul Marionetelor DaSilva”, prezentat de artiștii olandezi de la Noisy Oyster, de la ora 18, artiștii de la Teatrul de Animaţie Țăndărică vor susține spectacolul „Oul sau găina”, de la ora 19, un spectacol de la Chișinău: „Parte dreaptă”, prezentat de Teatrul „Guguţă”. Accesul la toate spectacolele și activitățile este gratuit.
Cum a fost pe ploaie la reprezentațiile de teatru de păpuși:


( Din Ungaria, TrappTop Flotta, cu spectacolul „Lecția de zbor”!)

(Duminică, 11 septembrie, Piața Unirii)

 

sursă foto: Visi Cluj Facebook/Dan Tăuțan și Wonder PUCK Facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare