Închide

FOTO Protest de solidaritate la Cluj, la o lună după mitingul Diasporei: „Vrem justiție, nu corupție”

ActualitateTop News by Catalin Suciu - sept. 10, 2018 0 178

Zeci de clujeni s-au strâns în Piața Unirii și au protestat împotriva Guvernului, la o lună distanță de protestul Diasporei de la București, care s-a încheiat brusc, după o intervenție în forță a jandarmeriei.E un protest pașnic, de solidaritate față de toți cei care au participat la manifestația din 10 august din Piața Victoriei.

„Vrem justiție, nu corupție”, a fost una dintre scandări. Oamenii susțin că PSD-ul își va desăvârși opera, și anume, va subjuga total justiția. Protestarii fac un apel și îi îndeamnă și pe alții să se alăture.”Suntem alături de voi”, e un alt mesaj al mulțimii, unul adresat tuturor celor care au avut de suferit în urma evenimentelord din Piața Victoriei.

De altfel, manifestația de la Cluj s-a ținut în fața „Stâlpilor împușcați”, monument dedicat victimelor Revoluției din 1989.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.