Închide

FOTO Pompierii clujeni au intervenit pentru a înlătura arbori căzuți, apa care a inundat subsolurile unor imobile și pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un stâlp electric

ActualitateSocial by Actual de Cluj - iul. 31, 2022 0 348

În urma condițiilor meteo nefavorabile de sâmbătă, pompierii clujeni au fost solicitați să înlăture cumulările de apă de la mai multe subsoluri ale unor imobile, dar și pentru a înlătura arbori căzuți pe șosele, și chiar pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un stâlp electric.

Astfel, pompierii din Dej  au intervenit în satul Rugăsești, comuna Cășeiu, pentru a scoate apa din două beciuri (aprox. 15 mp fiecare beci) cu două autospeciale și două motopompe. În aceiași localitate au mai fost înregistrate două solicitări, unde a fost găsită puțină apă în curte, nu in interiorul locuințelor.

În satul Măgăoaja, comuna Chiuiesti s-a intervenit cu un buldoexcavator și echipaje ale distribuitorilor de energie electrică, unde doi copaci au fost doborâți de vânt. Un copac pe drumul județean care duce spre Rohia și unul peste fire de curent și consola unei gospodări.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit duminică dimineață pentru înlăturarea unui arbore căzut pe DN1E60, între Ciucea și Valea Drăganului.

De asemenea, pompierii au răspuns și unei solicitări privind stingerea flăcărilor ce au cuprins un tablou electric poziționat pe un stâlp din localitatea Bucea.

sursa foto: ISU Cluj

sursa foto: ISU Cluj

Nici un comentariu

Scrie un comentariu