Închide

FOTO Peste 25.000 de persoane s-au distrat la prima ediție „Florești Fest” / Evenimentul s-a încheiat cu un amplu spectacol de artificii

ActualitateAdministrațieFestivalTop News by Actual de Cluj - oct. 03, 2022 0 208

Program reușit la prima ediție „Florești Fest”, eveniment organizat de Primărie în weekend-ul 30 septembrie – 2 octombrie, în două locații, Parcul Poligon din Florești și  satul Luna de Sus – strada Bisericii.

Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, se declară mulțumit de organizarea întregului eveniment subliniind că își dorește să schimbe complet percepția clujenilor privind calitatea evenimentelor de divertisment care au loc în comuna pe care o păstorește.

„Am reușit să aducem o parte din TIFF  în Florești – eveniment de înaltă ținută culturală – așa că mi-am dorit să încerc să schimb complet calitatea evenimentelor organizate în comuna noastră, în concordanță cu așteptările populației tinere, majoritare, adică să ne pliem pe așteptările unui public educat, pretențios, dinamic, cum este în prezent cel din Florești. Așa s-a născut conceputul Florești Fest, un eveniment menit să înlocuiască bâlciurile tradiționale, iar pentru prima ediție cred că am reușit să demonstrăm că acest lucru este posibil.  Ne vom strădui ca de la an la an să creștem semnificativ festivalul, să aducem pe scenă artiști consacrați din România și nu numai”, a comentat pentru actualdecluj.ro primarul Bogdan Pivariu.

În ciuda vremii prea puțin favorabile, peste 25.000 de persoane au participat la concertele stabilite pe parcursul celor 3 zile de festival.

Publicul a cântat și a dansat pe piesele interpretate de Vunk, 3 Sud Est și Mihail.

Florești Fest s-a încheiat, duminică, cu un amplu spectacol de artificii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare