Închide

FOTO Biciclete personalizate pentru Poliția Locală din Cluj

Actualitate by Catalin Suciu - mart. 08, 2018 0 2102

O inițiativă inedită a prins contur în Cluj, iar Poliția Locală va avea de acum la dispoziție două biciclete electrice personalizate, primite ca donație.

Bicicletele au fot oferite de Sports Addict, iar în ultimele luni s-a lucrat la personalizarea acestora.

„Având asta în minte ne-am pus pe schițat și desenat posibile variante. Puncte de referință au fost actuala flotă auto și uniformele Poliției Locale. După schița finală au urmat multe ore de mascat și vopsit la noi în atelier. După alte câteva ore bune de mascat , vopsit și câteva mici incidente (până am ajuns la aranjarea cât se poate de coerentă a tricolorului pe biciclete) într-un final i-am dat de cap și am reușit să asamblăm bicicletele. Putem spune că de acum Poliția Locală a devenit un etalon în ceea ce priveste ”custom bicycles”, cel puțin în Cluj- Napoca”, au povestit băieții de la Reborn Bicycles, cei care au personalizat bicicletele.

Dacă din 2005 până în prezent, poliția locală avea în dotare pe lângă mașini și două scutere, din 2017, s-a achiziționat un vehicul de transport de tip segway, electric, cu care polițiștii locali să patruleze mai eficient. Primul vehicul a costat 14.000 de lei, urmând ca poliția locală să mai cumpere și altele. Acesta ajunge la maxim 20 de km/h, urmând să fie dotat cu girofar şi claxon. Are o autonomie de 4 ore și se încarcă de la prize normale. Ideea de a cumpăra un astfel de vehicul a aparținut primaurlui Emil Boc care a remarcat tehnologia la vizitele în străinătate și care a decis să o aducă și în Cluj pentru a da o imagine modernă poliției locale.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.