Închide

FOTO Atenție, se fură! Mașini sparte în Cluj, un șofer s-a trezit și fără un far

Actualitate by Catalin Suciu - ian. 19, 2018 0 2625

Tot mai mulți clujeni se plâng de furturi din mașini. În doar 48 de ore au fost raportate mai multe mașini sparte, inclusiv în zone centrale ale orașului.

Clujenii  postează imagini pe rețele de socializare, iar în ultimele zile furturile s-au întețit.  O clujeancă s-a trezit, de exemplu, cu luneta spate făcută țăndări după ce și-a lăsat mașina parcată pe strada Dragalina, în Grigorescu.

Mașină de pe Dragalina

Un alt clujean și-a lăsat mașina parcată în Hasdeu. A doua zi a fost sunat de un trecător care l-a anunțat că are un geam spart. Posesorul își uitase o geantă pe banchetă.

Un alt furt și mai de neînțeles a fost anunțat de un alt șofer din Cluj. El s-a dus dimineață la mașină și, surpriză, farul dreapta/față lipsea cu desăvârșire.

sursa foto: infotrafic

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.