Închide

Fotbalul din timpul pandemiei: Gestul uriaș făcut de suporterii Universității Cluj

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 25, 2020 0 470

Am rămas și fără fotbal. Așa cum este el: sărăcăcios, poticnit. Dar ne lipsește.  Stadioanele sunt goale.

Sportul e pus pe pauză.

Cu ce își ocupă fanii timpul în această perioadă? Răspund cei de la Universitatea Cluj și Dinamo. Ei bine, „huliganii”, „vagabonzii” -nu?, au organizat o întâlnire virtuală FIFA 20 Pro Clubs între U și Dinamo. Mai exact două partide virtuale cu bilete virtuale care s-au pus în vânzare și care încă se vând. Meciurile sunt programate în această seară, de la ora 21:30 și bilete se mai pot achiziționa la prețul de 5 lei de pe site-ul bilete.ro, până la la start.

Toți banii strânși vor fi donați Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj, pus la grea încercare în această perioadă de epidemia de Covid-19. 

Câte bilete s-au vândut? Peste 4500. În felul acesta, peste 22.000 de lei vor ajunge la Spitalul de Boli Infecțioase, aflat în linia 1 în lupta cu epidemia. 

Sunt anumite gesturi care au puterea de a schimba o comunitate. Bravo lor, tuturor suporterilor.

O mențiune specială pentru „U” Cluj.  Această echipă prăfuită din punct de vedere sportiv reușește mereu să surprindă.

Tot „Şepcile roşii” au inversat celebrul slogan ”Mamă, te iubesc, dar nu ca pe U”, în contextul pandemiei. A ieșit minunăția de mai jos.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare