Închide

Fotbalistul care se află în capul listei de achziții a CFR-ului vrea să facă pasul în Gruia din vară. “Am 21 de ani, nu contează că sunt probleme cu banii, am timp să strâng apoi”

Sport by Catalin Suciu - apr. 21, 2014 0 217

Andrei Marc e ţinta principală pentru CFR Cluj pe piaţa transferurilor, fiind considerat un fundaş central de mare perspectivă. La doar 21 de ani, Marc a impresionat la Ceahlăul şi a intrat pe radarul mai multor cluburi din România şi străinătate. Vasile Miriuţă l-a avut sub comandă în tur, iar tehnicianul vrea să-l aducă cu orice preţ la CFR. „Are calităţi incredibile şi e singurul pe care l-am propus conducerii. Nu ştiu dacă se poate face transferul, dar eu mi-l doresc, e foarte bun şi are un potenţial extraordinar, poate creşte enorm. E sigur pe el şi are şi încredere în calităţile sale”, a explicat Miriuţă.

Fotbalistul este la curent cu interesul „feroviarilor” şi speră să facă pasul spre Gruia. Asta, deși clubul traversează o perioadă neagră din punct de vedere financiar, riscând să nu primească nici licența din cauza datoriilor. “Acum am avut meci direct, n-am discutat nimic cu antrenorul Vasile Miriuță pentru a nu se interpreta. Eu am vorbit în trecut, mi-a zis că mă dorește și eu știu asta. Conducerea Ceahlăului a mai scăzut din pretenții, mi s-a promi că voi fi lăsat să plec în cazul unei oferte concrete.  Am spus că mi-aș dori să joc la CFR. Am văzut că sunt probleme banii. Eu sunt tânăr, am 21 de ani și timp destul ca să strâng ceva în carieră. Vreau acum doar să joc și să o fac la o echipă care își propune mai mult. Poate la vară voi veni la CFR, nu se știe, mai sunt câteva meciuri de jucat”, a declarat Marc pentru actualdecluj.ro.

foto: ziarceahlaul.ro

foto: ziarceahlaul.ro

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.