Închide

Fotbalist român care joacă în Israel, unde a fost declarată stare de alertă de război: ”Situația nu e prea bună”/”Mi s-a interzis de la club să vorbesc pe acest subiect”

ActualitateAdministrațieSport by Actual de Cluj - oct. 07, 2023 0 759

Israelul a declarat stare de alertă de război, după ce organizația Hamas a lansat mii de rachete, din Fâșia Gaza spre teritoriul israelian.În Israel evoluează doi fotbaliști români: Adrian Păun, la Ihud Bnei Sakhnin, și Antonio Sefer, la Hapoel Beer Sheva. Primul dintre ei a oferit și o reacție în legătură cu evenimentele din această țară, însă a transmis că nu poate da prea multe detalii, clubul interzicându-i ferm acest lucru.
Situația nu e prea bună. Au fost multe atacuri și multe rachete. Din păcate, nu pot sa vorbesc despre subiectul ăsta pentru că mi s-a interzis de la club”, a declarat Adrian Păun, potrivit GSP.ro.

Liga Profesionistă de Fotbal din Israel a luat decizia de a amâna meciurile din acest weekend și rămâne de văzut ce hotărâre se va lua în legătură cu partidele echipei naționale, din preliminariile EURO 2024. România ar urma să evolueze în Israel la mijlocul lunii noiembrie.

”În ultima oră, organizația teroristă Hamas a început un tir masiv de rachete din Fâșia Gaza spre teritoriul israelian, iar teroriștii s-au infiltrat pe teritoriul israelian în mai multe locuri diferite. Civililor din zonele de sud și centru li se cere să stea lângă adăposturi, iar în zona care înconjoară Fâșia Gaza, în interiorul adăposturilor. Șeful Statului Major General efectuează în prezent o evaluare a situației și aprobă planurile de continuare a activității IDF. Organizația teroristă Hamas este suverană în Fâșia Gaza și este responsabilă pentru acest atac. Aceasta va suporta consecințele și responsabilitatea pentru aceste evenimente”, se arată într-un comunicat al Forțelor de Apărare ale Israelului, conform Digi24.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu