Închide

Fosta Comat Cluj vinde imobilul de pe Traian Vuia cu 4 milioane de euro

Economie by Mihai Prodan - iul. 13, 2022 0 535

Un imobil de pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca, aproape de aeroportul din Cluj, a fost vândut cu patru milioane de euro.
Imobilul aparține SIFI CJ Logistic SA, fosta Comat Cluj, care a anunțat acționarii că în 11 iulie a vândut activul de pe Traian Vuia 206, pentru patru milioane de euro.
SIFI CJ Logistic SA este fosta Comat Cluj, înființată în 1973 ca unitate județeană de aprovizionare tehnico-materială, al cărei sediu social a fost mutat în ianuarie 2002 în București, cu punct de lucru pe Traian Vuia 206. SIFI CJ Logistic SA este controlată de SIF Imobiliare PLC, cu 84,74% din acțiuni. Acționarii au decis scoaterea la vânzare a imobilului de pe Traian Vuia în aprilie, printr-o adunare generală extraordinară a acționarilor convocată pentru 28 iunie, adică în urmă cu doar două săptămâni, când decizia a fost luată în unanimitate.

Societatea are ca activitate preponderentă închirierea și subînchirierea de spații, care a adus anul trecut covârșitoarea majoritate a veniturilor, 97% din total. Anul trecut societatea a avut încheiate în medie, lunar, 54 de contracte de închiriere pentru spații de aproape 30.000 de metri pătrați – depozite, barăci, birouri, platforme betonate și șoproane, cu un grad de ocupare de peste 91% în cazul depozitelor, conform raportului anual. A avut anul trecut o cifră de afaceri de 2,6 milioane de lei și un profit net de peste un milion de lei.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism Berlin.

Articole similare