Închide

Fost șef la DNA Cluj, propus șef la Anticorupție

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 21, 2020 0 223

Noul șef al DNA ar putea fi fostul coordonator al biroului teritorial DNA Cluj, Crin Bologa; acesta a trecut interviul și e propus de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

Acesta a spus că Bologa a avut o prestație ”impresionantă” la interviu. ”Prestația la interviu a fost impresionantă, puternică și echilibrată în același timp. Cunoaște bine DNA, a lucrat în DNA și nu a avut nicio intersecție cu pasivele DNA; a prezentat un proiect complet de management. A prezentat garanții că lupta anticorupție va continua energic cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale”, a spus Predoiu.

Bologa a absolvit facultatea de drept la Cluj-Napoca, are două apartamente în oraș și timp de trei ani, între 2005 și 2008, a condus DNA Cluj.

Declarația de presă a Ministrului Justiției, Cătălin Predoiu

Declarația de presă a Ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, cu privire la rezultatul selecției procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducere: Procuror general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ, Procuror șef al DNA și Procuror șef al DIICOT

Publicată de Ministerul Justiției pe Marţi, 21 ianuarie 2020

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu