Închide

Fost politician, zis Contele, condamnat la închisoare de Judecătoria Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 04, 2018 2 4696

Zambra Iosipescu – zis Contele – a fost condamnat luni de către Judecătoria Cluj, la pedeasa de 2 ani şi jumătate cu executare, pentru înşelăciune. Împreună cu acesta a fost condamnată şi soţia, Mihaela, la 2 ani şi 8 luni cu suspendare sub supraveghere.

Reamintim că ploieșteanul Mircea Nicolae Zambra- Iosipescu (foto sus), s-a făcut remarcat după revoluţie, cu partidul său politic de apartament, cu care a ajuns şi în CPUN (Consiliul Provizoriu de unitate Naţională) şi cu titlul nobiliar cu care s-a împăunat, adăugând cuvântul „Conte” la numele său, dar şi prin fapte penale, fiind condamnat de mai multe instanţe din ţară pentru înşelăciune.

Zambra Iosipescu a fost trimis în judecată pentru înşelăciune  în februarie 2015, alături de soţia sa, după ce a falsificat în urmă cu 6 ani, un proces verbal constatator al unui accident de circulaţie, pe care l-a decalat cu circa 2 luni, pentru a beneficia de asigurarea auto, eliberată de defuncta firmă ARDAF, în momentul evenimentului fiind expirată.

Pentru că a refuzat să coopereze cu anchetatorii, timp de mai mulţi ani, procurorul de caz a cerut arestarea sa preventivă, de care a scăpat doar sub pretextul îngrijirii copiilor minori.

Sentinţa Judecătoriei Cluj poate fi atacată cu apel.

(autor Mihai Bacalu)

2 comentarii

  1. Ce păcat😁așa merita pentru anșelăciunile date oamenilor amărâți PROBLEMA MARE E CU MIHAELA CARE ARE DE EXECUTAT 3 ANI SI 9 LUNI CU EXCUTARE SI E DEJA AN PUȘCĂRIE proștilor de ce mai faceti Contestație an anulare????credeti că scăpați????? DEJA ati luat-o la muie MIRCEA ZAMBRA URMEZI tu sa te ARESTEZE poate prinzi paștele sau pana an vara te ancalta băieții an uniforma

Scrie un comentariu