Închide

Forul județean cumpără chioșcuri pentru a deservi evenimentele de la stadionul Cluj Arena

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - feb. 13, 2023 0 153

Zece containere pentru comerț stradal urmează să fie achiziționate de Consiliul Județean Cluj pentru zona stadionului Cluj-Arena. În acest sens, instituția a lansat o licitație de 429.800 lei, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 27 februarie.

 

Potrivit caietului de sarcini, este vorba despre contrucții cu caracter provizoriu pentru comerț stradal (chioșcuri/containere) care urmează să fie montate în zona Spaliul Independenței/strada George Coșbuc. Având în vedere faptul că la stadionul Cluj Arena se desfășoară diverse evenimente, atât sportive, cât și diverse congrese, recepții, banchete și festivaluri este necesară achiziționarea a 10 bucăți containere modulare destinate cormețului stradal, în așa fel încât să se ofere servicii pe parcusul respectivelor evenimente, în condiții funcționale și estetice, arată CJ Cluj.

„Chioșcurile/containerele cu regim de înălțime parter și având dimensiunile maxime de 2,4 metri pe 4 metri adică 9,60 metri pătrați pe unitate vor fi realizate fără fundații și vor fi montate direct pe sol, fără a perturba circulația pietonilor din proximitate. Materialele principale propuse pentru construire vor fi metal, lemn, PVC iar aspectull exterior va fi unul contemporan, adecvat cadrului natural al parcului din proximitate. În vedere unei bune funcționări, construcțiile temporare vor fi racordate la utilitățile aferente stadionului Cluj Arena, energie electrică și apă”, arată CJ Cluj în caietul de sarcini.

Achiziția este estimată la peste 429.000 lei iar data limită pentru depunerea ofertelor este 27 februarie. Criteriul de adjudecare este prețul cel mai scăzut. Garanția cerută pentru produse este de 12 luni, iar ofertantul declarat câștigător trebuie să furnizeze chioșcurile în 45 de zile de la data semnării contractului.

sursă foto: CJ Cluj/simulare

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare