Închide

Forța Națională: Prelungirea stării de alertă nu se justifică. Cerem tuturor forțelor politice să respingă propunerea Guvernului de prelungire a stării de alertă (P)

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - iul. 13, 2020 0 263

Prelungire a stării de alertă „nu se justifică, nu are nicio logică”, afirmă liderul Forța Națională, clujeanul Sorin Naș.

„Solicitǎm tuturor forțelor politice să nu aprobe o nouă prelungire a stării de alertă. Campania statistică de promovare a noului coronavirus privind numărul ȋn creștere a persoanelor infectate cu COVID-19, declanșată de guvernul PNL, obedient intereselor străine, este cea mai amplă campanie mincinoasǎ, prin care se ȋncearcă controlul total al maselor populare prin inducerea unui puternic sentiment de frică ȋn rândul cetățenilor. Pe de altă parte, este cât se poate de limpede, pentru orice persoană de bun simț, că prelungirea stării de alertă și refuzul guvernului de a reporni activități economice din diverse sectoare economice, sportive, culturale și educaționale, se constituie ȋntr-o acțiune a unui grup organizat prin care se ȋncearcă asasinarea economiei românești și aservirea totală a României intereselor Fondului Monetar Internațional, prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății, organism suprastatal care, prin directivele și recomandările făcute membrilor organizației, ȋncearcă să substituie legislația și constituțiile acestor state”, a mai transmis Naș prin intermediul unui comunicat de presă.

Liderul partidului Forța Națională invocă prevederile Constituției României, apreciind că toată această campanie pentru limutarea răspândirii Covid-19 este „minicinoasă”.

„La mijloc este doar ȋncercarea disperată a președintelui și a guvernului de a ascunde actul de înaltă trădare, corupțoa și hoția practicate de PNL-işti ȋn toată această perioadă, cu atac direct asupra valorilor prevăzute chiar de primul aliniat din Constituția României: Art. 1. (1) ROMÂNIA ESTE STAT NAŢIONAL, SUVERAN ŞI INDEPENDENT, UNITAR ŞI INDIVIZIBIL.”, mai transmite președintele Forța Națională.

Criticile aduse de guvernanți deciziei Curții Constituționale sunt catalogate de Sorin Naș „un ȋndemn pentru cetățenii la nesupunere și nerespectare a deciziilor Curții Constituționale, la ȋncălcarea legilor ȋn vigoare”.

„De altfel, instigarea publică este o infracțiune gravă prevăzută ȋn Codul Penal și pedespită corespunzător la art. 368: ART. 368 Instigarea publică: (1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârşească infracţiuni se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat. (2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este comisă de un funcţionar public, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat. (3) Dacă instigarea publică a avut ca urmare comiterea infracţiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevăzută de lege pentru acea infracţiune”, precizează Naș.

Coronavirusul nu doar că nu a adus o creștere a deceselor cauzate de boli respiratorii ci, așa cum arată statisticile oficiale, media lunară a acestor decese a scăzut la o treime fațǎ de media lunară de anul trecut, mai transmite Forța Națională:

„Consultând datele publice aflate pe site-ul Institutului Național de Statistică aflăm că, ȋn anul 2019 au decedat un număr de 259.307 de persoane cu reședința obișnuită ȋn România. Dintre acestea, un număr de 17.722 au decedat din cauza bolilor ale aparatului respirator. Adică o medie de 1476,83 decese/lună. Consultând datele publice aflate pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, aflăm de la Grupul de Comunicare Strategică că, până la data de 08 iulie 2020, au decedat un număr de 1.817 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, număr care include toate decesele având drept cauzǎ “boli ale aparatului respirator”, dar și alte boli(inclusiv cancer) și orice alte decese dacă persoana era infectată coronavirus. Adică o medie de 302 decese/lună dacă ne raportăm la ȋnceputul anului sau 454 decese/lună dacă ne raportăm la declararea pandemiei la noi ȋn țară”.

Ȋn concluzie, mai transmite președintele Forța Națională, „activitățile economico-sociale nu trebuiau oprite, ci trebuiau doar stabilite reguli şi proceduri pentru asigurarea continuitǎţii acestora ȋn condiţii de siguranţǎ sanitarǎ pentru cetǎţeni. Companiile românești cu capital privat au ajuns bătaia de joc a unui partid care se pretinde a fi liberal. Despre latura naţională din denumirea acestui partid nici nu poate fi vorba ȋntrucât, raportat la activitatea guvernului din această perioadă, denumirea corectă ar fi: Partidul Antinațional Fascisto-Comunist (prescurtat PNL)”.

Repornirea urgentă a activităților ȋn toate domeniile este obligatorie, însă nu este și suficientă, mai consideră Naș.  „Trebuie oprită acum acțiunea de hărțuire zilnică a investitorilor români de către instituțiile statului(inclusiv controalele diverselor instituţii ale statului de PEDEPSIRE a agenţilor economici care au avut tupeul sǎ redeschidǎ activitǎţile(Ce obrǎznicie!). Investitorul român asigură aproximativ 70% din produsul intern brut al țǎrii și nu ȋși externailzează profiturile așa cum fac corporațiile multinaționale. De asemenea, este necesară și o infuzie urgentă de capital, sub forma de subvențiiacordate tuturor întreprinderilor, indiferent de domeniul său sau obiectul de activitate. Planul renașterii naționale trebuie să înceapă acum și nu ne putem baza decât pe forțe proprii”, mai spune liderul partidului Forța Națională.

Sorin Naș face apel la toţi parlamentarii, „dacǎ mai au un dram de dragoste faţǎ de locul ȋn care au venit pe lume, dacǎ mai simt cât de cât româneşte, sǎ nu accepte prelungirea stǎrii de alertǎ, sǎ voteze conform propriei conştiinţe, sǎ dea dovadǎ de patriotism şi sǎ respecte jurǎmântul depus la ȋnceputul mandatului”. „Iar dacǎ acest lucru nu se va ȋntâmpla şi starea de alertǎ, minciuna şi falsa pandemie va fi continuatǎ de cǎtre actualii guvernanţi, le cerem cetǎţenilor români sǎ vinǎ alǎturi de noi, sǎ ne unim forţele astfel ȋncât să ne recâștigăm suveranitatea și să ne luăm țara înapoi. Niciun imperiu nu a reuşit sǎ punǎ botniţǎ poporului român! Nu va reuşi acest lucru nici Organizaţia Mondialǎ a Sǎnǎtǎţii şi nici trǎdǎtorii de neam şi ţarǎ care conduc vremelnic destinele ţǎrii. Drept răspuns la atacurile OMS,cheamǎm toți cetǎţenii la o campanie de strângere de semnǎturi pentru ieşirea României din Organizaţia Mondialǎ a Sǎnǎtǎţii. Nu existǎ niciun argument pentru a rǎmâne mǎcar o secundǎ ȋn aceastǎ organizaţie antinaţionalǎ şi anticreştinǎ”, spune Naș.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare