Închide

Focuri de artificii de Revelion din diferite puncte ale orașului. Boc: îmi asum să nu organizez niciun concert dacă nu se modifică legislația și se va impune certificatul verde

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - dec. 22, 2021 0 1118

Primarul Emil Boc a anunțat că anul acesta își asumă să nu organizeze nicio petrecere festivă în centrul orașului, cu artificii și concerte, în condițiile actuale în care nu se poate impune certificatul verde pentru a participa la festivitățile de Revelion. Dacă se va modifica legislația, atunci Boc spune că astfel de manifestări vor avem loc în centrul Clujului pentru a marca trecerea în 2022. În schimb, Primăria va oferi clujenilor spectacole de artificii din mai multe locuri ale orașului, locații care se vor anunța în apropierea anului nou, după ce se vor obține aprobările necesare, tocmai ca toți clujenii să le poată vedea de acasă.

 

”Voi folosi resurse din sponsorizare, să nu utilizăm bani publici. Vor fi 3-4 locații astfel încât artificiile să fie vizibile din toate cartierele Clujului. Le vom comunica în preajma Anului Nou, după ce vom obține aprobările necesare”, a spus primarul Emil Boc la ședința extraordinară a Consiliului Local din 22 decembrie.

Boc a spus că își asumă să nu organizeze niciun fel de concert de Revelion în centrul orașului, atâta timp cât la un astfel de eveniment nu se impune certificatul verde. Primarul a spus că este conștient că certificatul nu garantează că oamenii nu se pot îmbolnăvi, însă a apreciat că vaccinarea e o soluție pentru a preveni cazurile grave. Dacă legislația se va schimba și certificatul va fi obligatoriu, doar așa va putea avea loc o petrecere sau concerte în centrul Clujului de Anul Nou.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare