Închide

Focar de Covid la adversara Universității Cluj. U pierde la „masa-verde”

Sport by Actual de Cluj - dec. 02, 2020 0 301

U Cluj pierde cu 0-3 meciul cu Farul Constanța, deși Farul Constanța este echipa care se confruntă cu cazuri de Covid-19 și nu se prezintă la meci.

Ripensia Timișoara și U Cluj au pierdut la „masa verde” meciurile pe care le aveau de disputat în Liga 2, cu CS Mioveni și Farul, deși în acest moment argeșenii și constănțenii au jucători infectați cu COVID-19 în lot și nu pot juca; Prima dată, cele două meciuri au fost amânate din cauza infectărilor cu COVID-19 cu care s-au confruntat Ripensia și U Cluj, iar regulamentul spune că echipa din cauza căreia evenimentul nu s-a putut disputa PRIMA DATĂ este cea care pierde la „masa verde”.

Așadar, Universitatea a pierdut cu 0-3 partida cu Farul care ar fi trebuit să se joace astăzi.

„Federația Română de Fotbal a decis ca duelul (…) dintre FC Universitatea Cluj și Farul Constanța, partidă restantă din etapa cu numărul 11, să nu se dispute, după ce echipa oaspete nu ar fi primit aviz favorabil din partea Direcției de Sănătate Publică pentru a se prezenta miercuri la meciul de pe Cluj Arena  Farul Constanța a anunțat astăzi (marti- n.r.) că 6 dintre componenții echipei ar fi fost testați pozitiv. FC Universitatea Cluj va uza de toate pârghiile pe care le are la dispoziție astfel încât rezultatul să fie decis pe terenul de fotbal, nu în altă parte.

Este 1 Decembrie, iar istoria de 101 ani a echipei noastre ne obligă să nu ne oprim din lupta pentru un fotbal curat.

FC Universitatea Cluj a solicitat oficial Federației Române de Fotbal reprogramarea în termen de 24 sau 48 de ore a partidei. Considerăm că meciul se poate disputa în deplină siguranță, conform regulamentelor sportive si medicale.

De asemenea, solicităm Federației modificarea de urgență a regulamentelor pentru ca asemenea cazuri să nu mai fie posibile, iar scorul final să îl stabilească jucătorii, nu conducătorii”, menționează Universitatea Cluj printr-un comunicat oficial.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu