Închide

Focar de Covid-19 la o fabrică din Gherla. 17 angajați au fost testați pozitiv și vor fi transportați în spitalele din Cluj-Napoca

ActualitateTop News by Catalin Suciu - sept. 15, 2020 0 691

Focar de Covid-19 în Gherla, la o fabrică cu zeci de angajați. Angajatorul a testat mai multe persoane care ar fi intrat în contact direct cu un caz pozitiv, iar acum au sosit rezultatele.

17 angajați sunt pozitivi și vor fi transportați în spitalele dedicate din Cluj-Napoca.

„Avem un focar activ la o fabrică din Gherla. Ca urmare a testării realizate de angajator la 54 de persoane care erau contacți direcți cu un caz pozitiv, au fost depistați 17 angajați pozitivi. S-a luat măsura suspendării activității pentru decontaminare. Ancheta epidemiologică este în curs.Pacienții pozitivi vor fi transportați la spitalele Covid din Cluj-Napoca pentru evaluare medicala”, a transmis prefectul Mircea Abrudean.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare