Închide

Florin Piersic: ”De trei ani și jumătate locuiesc la Cluj. Am renunțat la București definitiv. De ce? Ăsta-i orașul meu natal, aici m-am născut, și de aici vreau să plec undeva într-o stea”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mai 18, 2023 0 944

Cunoscutul actor Florin Piersic a vorbit cu clujenii în deschiderea Zilelor Clujului în această seară și le-a spus că s-a mutat definitiv în oraș de trei ani și jumătate.

”Dumneavoastră dacă vreți să vă întâlniți cu mine, faceți binele ăsta, dacă sunteți în majoritate clujeni, mă vedeți pe stradă, mă vedeți în piață, mă vedeți la librărie, dacă mă vedeți pe undeva opriți-mă, spuneți ”mă Florine – nu maetre, nu excelență – te invit la o bere”. Și eu vin cu plăcere. ”Mă Florine te invit la masă”. ”Unde? Oriunde vrei”. Și atunci eu sunt de acord, mai ales dacă mă invitați acasă la dumneavoastră, pentru că am foarte multe să vă spun, foarte multe, dar nu se poate aici în piață”, le-a spus Piersic clujenilor.

La finalul unei ore în care le-a povestit miilor de clujeni prezenți în asistență cum a ajuns să fie acceptat ca student la Teatru, după o audiție la cinematograful Progresul din curtea Muzeului de Artă – la 150 de metri de scena unde rememora după decenii această întâmplare, Piersic le-a spus clujenilor că s-a mutat definitiv în orașul natal. ”Aici, de altfel e ultima veste pe care vreau să v-o spun, eu, Florin Piersic, de trei ani și jumătate locuiesc în Cluj. Am renunțat la București definitiv. De ce? Ăsta-i orașul meu natal, aici m-am născut, și de aici vreau să plec undeva într-o stea”.

La fel ca anul trecut, Florin Piersic a fost aplaudat în picioare de cei câteva mii de clujeni veniți în piață ca să-l asculte.

Citește și:

Cum a ajuns Florin Piersic actor, cu o poezie recitată în clasă, la Cluj. Și o rugăminte pentru clujeni: ”Opriți-mă, îmbrățișați-mă, și spuneți-mi ”Florine, mai rămâi puțin cu noi”. Și eu vă promit că am să rămân cât timp o să pot”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare