Închide

Florin Piersic a început recuperarea medicală iar evoluția e una ”lent favorabilă”, arată azi spitalul ”Foișor”

Cultură by Actual de Cluj - mai 15, 2024 0 115

Îndrăgitul actor clujean Florin Piersic, pe patul de spital de două săptămâni din cauza unei infecții generalizate care a determinat două operații dintre care una pe cord, a început recuperarea medicală iar evoluția e una ”lent favorabilă”, arată azi spitalul ”Foișor”.

Actorul Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală, au informat astăzi reprezentanţii Spitalului de Ortopedie ”Foişor” într-un comunicat de presă. Potrivit medicilor, evaluarea făcută în această dimineață arată o evoluţie ”lent favorabilă”. ”Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 15 mai 2024, de către echipa medicală, arată o evoluţie lent favorabilă. Pacientul a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală”, au arătat medicii.

Acesta e al patrulea spital în care e internat actorul clujean, după Spitalul Militar și Institutul Inimii în Cluj, respectiv institutul ”Matei Balș” din Capitală. În ziua de Paște Piersic a fost operat pe cord la Institutul Inimii, din cauza unei infecții generalizate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare