Închide

Florin Cîţu propune soluţii pentru a creşte salariile pentru toţi românii: Reducerea CAS de la 25% la 20% – aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii cu salariul mediu

ActualitateSinteză știri naționale by Actual de Cluj - feb. 13, 2022 1 158

Liderul PNL Florin Cîţu a postat, duminică, un mesaj pe Instagram, în care prezintă soluţii pentru a creşte salariile pentru toţi românii şi dă exemplu reducerii CAS de la 25% la 20% – aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii cu salariul mediu.

”Soluţii: 1. Reducerea contribuţiilor – mai mulţi bani în buzunarele românilor. 2. Reducerea TVA – temperează inflaţia”, scrie Cîţu în postare.

Preşedintele PNL prezintă şi soluţii pentru a creşte salariile pentru toţi românii. ”Reducerea CAS de la 25% la 20% – aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii cu salariul mediu”, spune liderul liberal.

Postarea preşedintelui PNL vine în contextul declaraţiilor ministrului Finanţelor Publice, Adrian Câciu, privind o impozitare a proprietăţii, din 2023.

Ulterior, ministrul şi-a nuanţat declaraţiile privind impozitarea proprietăţilor el arătând că nu este adeptul supraimpozitării în această privinţă, el precizând că susţine ceea ce numeşte „o ajustare” în zona de reglementare comercială a unor activităţi de business.

Un comentariu

  1. Uite asa se mananca rahat cupolonicul in politica! Asta dovedeste mitea de lichea ce habar nu are sa faca un calcul simplu! Si este economist! Pai, daca este atat de destept puscariasul acesta cum o sa faca sa nu fie impozitati acesti bani? Dupa impozitare mai raman vreo suta si cinzeci de lei, oricum sub doua sute! Aste e la salariul mediu, dar la salariul minim? Mai nimic, iar peste 2 ani o sa mareasca impozitul pe venit pentru ca trebuie sa sustina sistemul de pensii si cel de sanatate, care vor fi aproape de colaps! Gandire ingusta de dobitoc din politica bucuresteana!

Scrie un comentariu