Închide

Florin Cîțu după atacul lui Rareș Bogdan la ministrul Agriculturii: „Remanierea este strict atributul constituțional al premierului, deci te rog…”

Politica by Actual de Cluj - iul. 18, 2021 0 269

Eurodeputatul Rareș Bogdan l-a atacat pe ministrul Agriculturii, clujeanul Adrian Oros, unul dintre susținătorii declarați ai lui Ludovic Orban, în competiția internă pentru conducerea partidului. Bogdan a fost prezent la Conferința alegerilor din Organizația PNL Cluj, scrie G4Media.

În discursul său pe scenă, Rareș Bogdan a spus că  Daniel Buda (europarlamentar și președintele reales al PNL Cluj) ar fi un bun ministru al Agriculturii, lăsând să se înțeleagă că speculațiile privind internția de remaniere a ministrului Adrian Oros ar avea fundament.

„Daniel Buda este printre puținii europarlamentari care are o imagine incredibilă și extrem de respectată la Comisia Europeană și în Parlamentului European. Dau un breaking-news astăzi: în orice moment, pentru această țară, acest om ar fi un excepțional ministru al Agriculturii”, a lansat săgeata Rareș Bogdan.

După ce premierul Florin Cîțu, prezent și el la eveniment, și-a chemat pe scenă susținătorii, i-a remintit lui Rareș Bogdan că nu e „constituțional” să se pronunțe el despre remanierea guvernamentală. „Rareș, trebuie să-ți fac un comentariu. Așa cum am spus de fiecare data, și pentru cei din USR PLUS și pentru președintele PNL, remanierea este strict atributul constituțional al premierului, deci te rog…”, a spus Cîțu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare