Închide

Fiul cel mare al lui Trump va sta în România până joi. Ambasada SUA nu comentează

ActualitateSinteză știri naționaleTop News by Actual de Cluj - mai 17, 2017 0 427

Presa centrală relatează că Donald Trump Jr, fiul cel mare al președintelui SUA s-ar afla la vânătoare în România, în județul Dolj. De asemenea, Ziar de Cluj a publicat, ieri, o imagine de pe Aeroportul Cluj Napoca, cu un copil care tocmai cobora dintr-o cursă Lufthansa. Publicația informează că în imagine s-ar afla fiul cel mai mic al președintelui SUA, Barron Trump, și că acesta a fost așteptat de un elicopter. Mediafax precizează că Ambasada SUA refuză să comenteze informațiile. Hotnews revine cu detalii inmportante.  Donald Trump Jr (39 de ani) împreună cu fiul său se află într-o vizită în România, unde vor sta până joi. Potrivit informațiilor HotNews.ro, Donald Trump Jr se află însoțit de unul din cei cinci copii,nicidecum cu Barron Trump, fiul cel mic al președintelui SUA, cum au scris unele publicații.

Ambasada SUA în România nu comentează „călătoriile personale ale cetăţenilor” americani, se spune într-o reacţie a misiunii diplomatice faţă de informaţiile conform cărora doi fii ai preşedintelui Donald Trump se află în vizite privată în România.

„Nu comentăm călătoriile personale ale cetăţenilor”, se spune în precizarea ambasadei Statelor Unite trimisă miercuri MEDIAFAX.

 

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu