Închide

Firma IT clujeană iQuest, cumpărată de o companie germană

EconomieTop News by Actual de Cluj - aug. 11, 2020 0 835

Cunoscuta firmă de IT iQuest, fondată de antreprenorul clujean Cornelius Brody, în 1998, fuzionează cu o companie a grupului german Allgeier SE. În urma tranzacției, cele două firme vor cumula în România aproximativ 815 de angajați, cea mai mare parte a acestora provenind din iQuest.

Nagarro, companie de inginerie digitală și soluții tehnologice, deținută de grupul german Allgeier SE, are o echipă de 155 de angajați în cadrul sediului său unic din România, aflat la Timișoara, iar iQuest cumulează în birourile din Cluj-Napoca, Brașov, București, Craiova și Sibiu peste 660 de angajați, arată startupcafe.ro.

Etapa de tranziție va fi guvernată de o echipă formată din managementul celor două companii, transferând responsabilitățile curente către noua configurație, ce presupune repoziționarea managementului iQuest în roluri cu impact global în noua organizație – au anunţat reprezentanţii companiei. La conducerea operațiunilor noii entități formate în România se va afla Voicu Stoiciu, care deține în prezent funcția de Managing Director Nagarro România.

„În timp ce traversăm situația actuală dictată de pandemia de Covid-19, așteptăm cu nerăbdare următorul capitol în care vom opera ca o singură companie. Sunt convins că viitorul va fi unul promițător, ținând cont că atât Nagarro, cât și iQuest împărtășesc aceeași cultură organizațională în care orientarea către client, agilitatea, comunicarea deschisă și angajații au prioritate”, încheie Voicu Stoiciu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare