Închide

Finanțare de 700.000 de euro pentru startup-ul românesc Extasy, noua aplicație a fondatorul Untold

Economie by Actual de Cluj - iul. 20, 2022 0 160

Fondatorul Untold, Bogdan Buta, a lansat în 2020, când festivalurile erau închise de pandemia COVID-19, o platformă online de experiențe pentru timp liber, Extasy, iar acum startup-ul său a obținut o nouă finanțare de capital de risc, de 700.000 de euro, de la un grup de investitori.

Runda este condusă de fondul Early Game Ventures, cu o investiție de 100.000 de euro. Alți 8 investitori, printre care și omul de afaceri clujean Voicu Oprean, fondator AROBS, au mai participat la această rundă de investiții.

În cei doi ani de existență, Extasy ajunge astfel la a treia rundă de finanțare. Totalul investițiilor atrase este acum de 1,7 milioane de euro. Firma spune că este evaluată la 7,3 milioane de euro, în prezent.

„Ne propunem să triplăm valoarea Extasy și să ajungem la 500.000 de utilizatori la finalul anului, iar aportul de capital ne permite să dezvoltăm platforma într-un ritm și mai accelerat și să o ducem la un nou nivel – obiectivul fiind ieșirea în piața internațională cu un produs complex și scalabil în funcție de specificul fiecărei țări targetate. Ne dorim să creștem și mai mult numărul și complexitatea experiențelor oferite, să continuăm investițiile în dezvoltarea aplicației dedicate și site-ului aferent, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență peste așteptări încă de la prima interacțiune”, spune Bogdan Buta (foto), cofondator Extasy, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Citește și:

Unul dintre fondatorii UNTOLD lansează o aplicație inedită. Start-up-ul e evaluat la aproape 4 milioane de euro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu