Închide

Filiala Cluj a USR PLUS are un nou președinte: Deputatul Oana Murariu preia mandatul

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - oct. 29, 2022 0 305

Deputatul Oana Murariu a câștigat astăzi alegerile interne pentru președinția Filialei Județene USR PLUS Cluj. Ceilalți contracandidați au fost Ciubăncan Marin, Mureșan Claudiu și Trif George.

Murariu a câștigat în urma votului a 132 de membri, în timp ce următorul clasat, George Trif, a avut42, iar Marin Ciubăncan- 2 și Claudiu Mureșan doar unul.

„ Îi felicit pe contracandidații mei și îmi doresc să-i am alături în decursul acestui mandat. Începe o nouă etapă pentru organizația noastră și vreau să subliniez încă de la început că primul obiectiv este acela de a asigura unitatea echipei, aceasta fiind cheia succesului pentru tot ceea ce ne propunem. Avem potențial din toate punctele de vedere – intern, oameni pregătiți și cu inițiativă, iar extern, foarte mulți clujeni sunt alături de noi și apreciază eforturile noastre de a strica planurile actualei coaliții dăunătoare pentru România și a împinge proiecte benefice până la rezultate. Sunt un om deschis, căruia îi place să asculte fiecare opinie înainte de a lua o hotărâre și care nu se dă în lături de la nicio provocare. Voi face tot ce îmi stă în putere, îmi voi folosi abilitățile, experiența și determinare pentru a creștere organizația împreună cu colegii mei, astfel încât să devenim prima opțiune politică a clujenilor”, a declarat noua președintă.

Oana este de profesie avocat și se află la primul mandat de parlamentar, iar ca deputat face parte din Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi și cea pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale. De asemenea, cea mai recentă funcție a fost cea de vicepreședinte al Comisiei speciale pentru Legile Justiției. În guvernul PNL-USR-UDMR, a fost Secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților. De la începutul mandatului și până acum, a deschis trei birouri parlamentare în circumscripție, la Cluj-Napoca, Huedin și Dej.

Pentru a sincroniza mandatul cu cel al președintelui și a avea o echipă care să pregătească alegerile din 2024, Conferința Județeană a decis la inițiativa Biroului Județean declanșarea procesului privind alegerile interne pentru o nouă conducere județeană. Conferința Județeană în cadrul căreia se va desfășura votul va avea loc pe 12 noiembrie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu