Închide

Festivalul de jazz din parcul natural Apuseni, din localitatea clujeană Smida căreia îi poartă numele, nu va fi organizat în acest an

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 21, 2024 0 128

Festivalul de jazz din parcul natural Apuseni, din localitatea clujeană Smida căreia îi poartă numele, nu va fi organizat în acest an.

Smida Jazz Festival e organizat în parcul natural Apuseni din 2017; în acest an, însă, organizatorii anunță că ”fac o pauză”. ”Am sperat până în ultimul moment să vă putem aduce vești faine despre ce vom face în vară, dar, după multe discuții și cu o greutate pe suflet, am decis să facem o pauză în acest an și să amânăm festivalul nostru din inima munților, pentru vara lui 2025”, au anunțat aceștia, adăugând că ”nu a fost o decizie ușoară”.

Festivalul de Jazz Smida a debutat în 2016 ca un eveniment pilot, desfășurându-se pe parcursul a două zile, 19 și 20 august, în inima Parcului Natural Apuseni, în cătunul Smida. S-a concentrat pe jazzul contemporan iar din 2018, s-a extins la trei zile. Pe lângă muzică, festivalul a inclus și alte activități, precum drumeții, ateliere și proiecții de film. Din 2017 până acum a fost organizat în fiecare an cu excepția anului 2020, când a izbucnit pandemia de coronavirus.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu