Închide

FESTIVAL Passenger vine la Cluj. Lista primilor artiști anunțați la noul festival organizat la castelul din Gilău

ActualitateFestivalTop News by Catalin Suciu - nov. 28, 2019 0 1122

„Form Days” se desfășoară în perioada 2-5 iulie, anul viitor, la castelul Rakoczi-Banffy din Gilău. Așa cum actualdecluj.ro a anunțat în urmă cu o săptămână, capul de afiș al ediției de debut este Passenger, artistul britanic cu miliarde de vizualizări pe youtube.

Nu lipsesc nici cei de la Hooverphonic, care au fost recent în Cluj, la Form Space. Primii artiști anunțați:

Passenger, David August, Anathema, Gorgon City, SÓLSTAFIR, Hooverphonic, Leprous, Mefjus & Maksim, Nneka, Black Sun Empire, Delta Heavy & DaxtaMc, Jah Shaka Official, Dub Phizix & Strategy (Broke’n’£nglish), Loadstar & DaxtaMc, Maduk, Mungo’s Hi Fi, THE PROTOTYPES & 2SHY MC, Channel One Sound System, Icicle, This Will Destroy You, LSB, Technimatic, Benny Page & Sye Mc, Teddy Killerz & Gydra, Naxatras, Ulterior Motive, Radikal Guru vor urca pe scena noului festival.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 158 de lei – acces general pentru 4 zile și 52 de lei camping.

Citiți și:

Electric 2.0? Un nou festival la Cluj, la Castel. Prețuri derizorii în comparație cu festivalul de la Bonțida: „Vom fi o mare surpriză. Este ceva pentru oameni, accesibil și diferit față de ce există pe piață!” Un artist cu miliarde de vizualizări pe youtube vine la prima ediție

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.