Închide

Festival de publicitate pentru studenții de la UBB, prelegeri despre social media și carte despre story telling

Educaţie by Actual de Cluj - apr. 27, 2015 0 345

Cele mai bune campanii de publicitate realizate de studenţi vor fi premiate în cadrul Galei Laureaţilor Festivalului Studenţesc de Publicitate, ce are loc mâine la facultatea de profil a Universității „Babeș-Bolyai” în colaborare cu mai multe agenții de publicitate din Cluj.

Gala Laureaţilor festivalului, de mâine, e punctul final a două săptămâni în care echipele participante s-au dedicat conceperii de campanii publicitare pe baza brief-urilor propuse de agenţiile partenere, și are loc la ora 17 în Auditorium Maximum a UBB.
Festivalul Studențesc de Publicitate este organizat de cadrele didactice și studenții din cadrul Departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) și a debutat în 2003.

Tot la FSPAC sunt programate – dar miercuri – o lansare de carte despre story telling, al Mădălinei Moraru de la Universitatea București, urmată de două prelegeri pe teme specifice publicităţii, susţinute de Robert Katai despre social media și de Mădălina Moraru despre story telling. Prezentările vor avea loc de la ora 14 în sala T1 a clădirii FSPAC 2 de pe strada Minerilor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags