Închide

Festival de muzică retro în weekend la Cluj! 2 Unlimited, Dj Sash sau Corona vin în Sala Polivalentă

ActualitateFestivalMuzica by Catalin Suciu - nov. 15, 2017 0 505

WE LOVE RETRO este se desfășoară sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

E a patra ediția a festivalului de muzică retro care aduce pe scenă mai mulți artiști ai anilor ’90: 2 Unlimited, Haddaway, Corona, Dj Sash!, iar în premieră N&D și Sweet Kiss, care s-au reunit în exclusivitate pentru acest eveniment.

Organizatorii au pregătit două scene, nelipsind nici serviciile de catering și bar. Peste 60 de barmani vor asigura servirea în 42 de baruri. Food-court-ul va oferi doar mâncare specifică anilor 90, iar plata se va face prin tiken-uri (jetoane).

Nu vor lipsi nici spații de gaming pe renumitele console Nintendo și SEGA, pentru ca participanții să poată retrăi amintirile copilăriei. 

Intrarea în sală se va face de la ora 19:00, accesul fiind prin 2 intrări (ambele în fața Salii Polivalente), o intrare pentru Dancing Area și cealaltă pentru biletele cu loc.  Este interzis fumatul în sală, drept urmare vor fi amenajate 2 zone pentru fumători.

Organizatorii anunță că au mai rămas doar 700 de bilete.

Prețuri bilete:

Diamond Seat și Golden Circle – 160 de lei

Standard Seat – 120 de lei

Standard Dance și Basic Seat – 100 lei

Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, Agenția Teatrală Cluj, Orange Sediul Central, Orange P-ța Unirii, Orange Shop Iulius Mall, Iulius Mall la parter (standul Ticket Event lângă̆ Info Point), Platinia Mall (salonul Gett’s Color Bar). De asemenea, biletele pot fi cumpărate și online: biletmaster.ro și eventim.

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare