Închide

Festival de blues în noiembrie la Cluj, cu trupe din Serbia și Anglia

Cultură by Actual de Cluj - oct. 12, 2019 0 124

A cincea ediție a festivalului de blues de la Cluj are loc în acest an în 15 noiembrie, la cinematograful ”Florin Piersic”.

”Festivalul propune pe scena clujeană nume importante ale acestui gen muzical, cu dorința declarată de a face și din această ediție a Cluj Blues Fest o experiență memorabilă atât pentru public, cât și pentru muzicieni”, explică organizatorul Tiberiu Fărcaș. În acest an festivalul este intitulat Cluj Blues Fest Limited Edition și aduce nume importante ale scenei  internaționale de blues la Cluj-Napoca, ”dar pentru încurajarea acestui gen muzical, vom oferi șansa și unei formații de copii din Cluj, intitulată Green Onions”, adaugă el. Trupa este axată pe british blues, este compusă din patru elevi clujeni de doar 12 ani iar liderul ei este chitaristul și solistul vocal Vlad Mocănescu.

Seara festivalului va fi deschisă de The Gamblers, trupă sârbă din Sremka Mitrovica, adepta unul blues clasic, dinamic. Sârbii cântă de peste 25 de ani și au mai fost pe scenele de blues din Româna. Pe scena festivalului mai urcă Kyla Brox Band din Manchester, Anglia, formație care a câștigat anul acesta celebrul concurs European Blues Challenge care a avut loc în Insulele Azore.  Biletele la festival costă 69 de lei până în 1 noiembrie și 89 de lei după această dată, până în ziua festivalului.  Persoanele cu dizabilități, și câte un însoțitor, au acces liber la festival.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu