Închide

Femeie prădată de bijuteriile din aur, a fost înșelată pe drum, poliția caută o suspectă

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 15, 2019 0 185

O femeie din Gherla a fost înșelată de o escroacă, care a lăsat-o fără bijuterii.

Marți în jurul orei 11.30, o femeie care se afla pe strada Stejarului, a fost abordată de o trecătoare de etnie romă, care a întrebat unde este cimitirul. Femeia i-a răspuns, iar cele două au intrat în vorbă.

„Pentru că sunteți așa de treabă, vreau să vă răsplătesc, dar pentru asta am nevoie de bijuteriile dumneavoastră”, ar fi spus balaoacheșa, profitând de naivitatea femeii. Aceasta și-a scos cerceii, lanțul din aur și inelele din aur și le-a dat binefăcătoarei de ocazie. Aceasta ar fi tras câteva descântece, apoi i-a dat femeii un șervețel mototolit, în care se afla ceva, dar i-a atras atenția să nu-l deschidă încă, „să nu strice vraja”, relatează gherlainfo.ro.

La scurt timp, femeia a deschis șervețelul și era să leșine: în interior era doar o monedă 50 de bani.

În acest caz a fost anunțată poliția, care a început căutările prin oraș după găsirea femeii, recuperarea pagubei și pedepsirea, după caz, a acesteia. Cercetările se fac sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Cei care observă o etnică romă, în vârstă de 40-45 de ani, cu bluză albă și fustă neagră, cu comportament dubios, sunt rugați să anunțe în cel mai scurt timp poliția sau să sune la 112.

Localnicii sunt atenționați să aibă grijă când sunt abordați pe stradă de persoane necunoscute și să nu le dea obiecte personale.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu