Închide

Femeie accidentată grav în accident în Cluj, echipajele de urgență îi readuc semnele vitale UPDATE Femeia a decedat

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 24, 2020 0 158

O femeie a fost accidentată grav și doar manevrele echipajelor de urgență au reușit să îi readucă semnele vitale.

S-a întâmplat în această noapte în jurul orei 3 dimineața, când o mașină a ieșit în afara drumului pe raza localității Luna, lângă Câmpia Turzii. La fața locului au intervenit de urgență echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. ”Salvatorii SAJ și ISU au găsit autoturismul avariat și o femeie de cca 40 de ani fără semnale vitale, pentru care s-au început manevrele de resuscitare, iar alți trei copii și un bărbat erau ieșiți din autoturism. Manevrele de resuscitare au adus semnalele vitale pentru femeia rănită grav, însă aceasta a fost transportată în stare critică la spital”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.
Copiii, în vârstă de 14 ani, 7 ani și 9 luni, împreună cu tatăl lor au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. ”La primele evaluări nu prezentau afecțiuni grave”, a mai spus el.

Mașina se deplasa spre Luncani. La un moment dat automobilul a părăsit partea carosabila, intrând in coliziune cu un cap de pod.

UPDATE Din nefericire femeia a decedat. Aceasta avea 41 de ani.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare