Închide

Felicitări speciale în ședința PUG. Pentru avocatul sportului

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - apr. 09, 2015 1 580

Cei 21 de consilieri locali prezenți astăzi la ședința dedicată urbanismului au primit urările clasice de sărbători fericite de la primarul Emil Boc. Un singur ales local a primit felicitări speciale.
De ce? Pentru o idee care s-a materializat într-o hârtie adresată Federației Române de Fotbal pentru a organiza finalei Cupei României, în Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena.
„Țin să-l felicit special pentru această inițiativă. Ne-a propus ideea, iar eu am semnat o hârtie oficială, asumată și de întreg Consiliul Local prin liderii de grup pe care am adresat-o Federației Române de Fotbal pentru a organiza finala Cupei României pe stadionul Cluj Arena”, a explicat primarul urările speciale pe care a ținut să le facă consilierul Radu Constantea.

Primarul a mai menționat că are, pe acest subiect, feedback de la un alt consilier local, Radu Rațiu (directorul societății care administrează stadionul Cluj Arena): au fost deja „luări de contact” cu Federația pe această temă.

„Cum să cer să fiu lăudat? N-am cerut. Sunt lăudat privind inițiativele în domeniul sportului unde sunt implicat”, a declarat Constantea după ședința de Consiliul Local.

La ședința ordinară de Consiliu Local din 1 aprilie un alt coleg de la masa ovală din Sala de Sticlă a ținut să îl felicite pe același consilier pentru o inițiativă de a atrage bani în plus la bugetul societății care administrează sala polivalentă, prin atragerea unui partener privat care să „boteze” sala.

O cerere similară pentru a aduce Cupa României la Cluj-Napoca a formulat și deputatul Aurelia Cristea care a cerut la finalul săptămânii trecute Federației să ia în calcul stadionul Cluj Arena.

Un comentariu

  1. In marea masa de consilieri tampiti, cand unul are o idee normala atunci Boc il felicita in fata plutonului. Felicitari pentru ce ? Pentru ca dobitocul de Ratiu isi ia salariul fara sa faca nimic ? Doamne in oras traim in care imparatul e gol si sfetnicii ii lauda ”hainele ”

Scrie un comentariu