Închide

FedCup: cea mai bună lovitură din 2016 vine de la Cluj

SportTop News by Actual de Cluj - ian. 03, 2017 0 394

Lovitura anului în tenis vine de la Cluj: FedCup selectează cele mai bune cinci lovituri din turneele de anul trecut, face sondaj pe Facebook iar câștigătoarea e Simona Halep, cu o lovitură de la meciul de FedCup de la Cluj.

Clasamentul a fost făcut de fanii care urmăresc FedCup pe Facebook și e condus de Halep cu o lovitură din meciul împotriva Karolinei Pliskova disputat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în urmă cu aproae un an, în februarie.
Compilația de pe Facebook a fost văzută de aproape 33.000 de ori, iar numărul voturilor a ajuns la aproape 500.

În total FedCup a făcut doar șase nominalizări, pe care le-a adunat într-un colaj video publicat pe pagina oficială de Facebook, și i-a invitat pe fani să aleagă care dintre aceste șase gesturi spectaculoase merită titlul de “Lovitura Anului”.
Celelalte cinci nominalizări sunt Belinda Bencic (Elveția), Viktorija Golubic (Elveția), Caroline Garcia (Franța) și Barbora Strycova (Cehia).

Fed Cup e cea mai mare competiție de tenis feminin, pe echipe, din lume. A fost înființată în 1963, iar în acest an în competiție s-au înscris 350 de jucătoare din 99 de țări. România a jucat pentru prima dată în  Fed Cup în 1973 iar în acest an disputa s-a mutat la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare