Închide

Fed Cup fără Simona Halep la Cluj. Tenismena a anunţat că nu mai joacă în competiţia de la Sala Polivalentă

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 24, 2016 1 343

Simona Halep nu mai vine la mult aşteptatul eveniment de la Cluj – tenismena a anunţat azi, pe contul personal de Facebook, că, din cauza unei intervenţii chirurgicale, renunţă la meciul de Fed Cup dintre România și Cehia anunţat pentru februarie. Sportiva spune totuşi că e posibil să ajungă la Cluj, pentru a fi alături de echipă, măcar din tribună. Menţionăm că încă de la începutul anului, organizatorii anunţau „sold out” la Sala Polivalentă pentru întâlnirea dintre România și Cehia, la tenis, din luna februarie. Fanii s-au grăbit să-și ia bilete la meci mai ales în speranța că o vor vedea pe Halep la Cluj.

Citeşte AICI alte ştiri despre evenimentul programat la Cluj.

Iată anunţul Simonei Halep:

„Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale. Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă. Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic. Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam.

La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă. Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%. Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells. Îmi doresc să trec cu bine peste această intevenție și să mă pot deplasa la Cluj, să fiu alături de echipă, chiar și din tribună. Vă mulțumesc pentru susținerea constantă, o să vă simt lipsa în aceste săptămâni de pauză. În această perioadă, o să fac tot ceea ce este necesar să revin pe teren mai puternică și într-o formă bună” – scrie în anunţul Simonei Halep.

Biletele pentru meciul de Fed Cup dintre România și Cehia la tenis, ce se dispută la Cluj, au fost puse în vânzare din noiembrie. Biletele au costat 50 de lei pe zi pentru preșcolari, elevi, studenți și pensionari – limitate la 500 de locuri pe zi – și 90 de lei pentru orice altă persoană. Biletele vor include accesul la toate meciurile disputate în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în ziua respectivă. Întâlnirea dintre România şi Cehia va avea loc în 6 şi 7 februarie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca”

  • Un comentariu

    1. Această sportivă de top ( încă ) mereu a știut să se fofileze printre jaloanele impuse de WTA și să iasă curată în urma unor decizii stranii în lumea aceasta în care racheta este tapetată cu euroi. Desigur, se poate discuta, la o mie de cafele, cum că operația s-ar fi putut face în locul peregrinărilor prin nămeții încrederii în sine și nu numai atunci când a dat de fundul sacului cu performanțe. Pentru clujeni, rămâne un element subsidiar faptul că Halep va pierde mai multe turnee care ar putea-o readuce în atenție, pentru ei rămâne o rană adâncă gestul de a fi păcăliți și în sport, așa cum se derulează păcălelile zilnice. Vom merge la cea mai spectaculoasă sală de sport din România, cu sentimentul că mereu suntem în linia a doua a reușitelor din sport.. Poate, cu Halep mai păstram șanse la zâmbete. Totuși, poate că alde Begu ne vor mai însori iarna performanțelor care s-a așternut temeinic peste sportul românesc.

    Scrie un comentariu

    Articole similare