Închide

FCSB pune presiune înaintea partidei cu CFR Cluj. „CFR vine din Spania, unde sunt peste 150.000 cazuri noi. E posibil să fie pozitivi şi e posibil ca noi să ne infectăm în timpul meciului şi să pierdem cu 0-3 următorul meci”

Sport by Actual de Cluj - ian. 15, 2022 0 241

Campioana României va juca cu FCSB pe 23 ianuarie, la reluarea campionatului, iar formația lui Becali speră la o minune pentru a mai avea șanse la titlu. În acest moment distanța dintre cele două echipe este de 10 puncte în clasament.

Mihai Stoica, managerul bucureștenilor, se teme că echipa lui s-ar putea infecta cu coronavirus în meciul cu CFR, având în vedere că jucătorii vaccinați împotriva Covid-19 nu mai sunt obligați să se testeze înainte de meciuri. Peste 90% din lotul clujenilor e vaccinat anti-Covid-19, în timp ce la FCSB, se știe, patronul Becali e total împotrivă, iar jucătorii pe care îi are îi ascultă sfaturile „medicale”.

„Uite, CFR vine din Spania, unde sunt peste 150.000 cazuri noi. Şi când vorbim de 150.000, poate sunt și milioane de asimptomatici. Cred că cei care se testează sunt cei care au simptome, că nu vin eu din senin, nevaccinat, să mă testez dacă n-am simptome. Vine CFR, nu se testează, că nu trebuie să se testeze, sunt toţi vaccinaţi sau au certificat verde. Joacă cu noi, e posibil să fie pozitivi şi e posibil ca noi să ne infectăm în timpul meciului şi să pierdem cu 0-3 următorul meci, pentru că la noi nu se mai poate amâna. Nu e normal să se testeze măcar la săptămână? Dar să se testeze! Noi i-am testat pe cei vaccinaţi, pentru ca nu cumva să fie asimptomatici printre ei şi să-i infecteze pe ceilalţi. Ar trebui să punem mai mult preţ pe starea de sănătate a fotbaliştilor şi a celor de lângă ei. Nu i-am testat doar pe cei care au avut acum 3 luni boala. E complicat şi e clar că nu se va schimba nimic, vom juca fără teste”, a spus MM Stoica la Telekom Sport.

Ce spune protocolul FRF

  • Un joc amânat poate fi reprogramat cel mult o singură dată.
  • Fiecare joc poate fi reprogramat o singură dată, în prima dată disponibilă, dar nu mai devreme de 7 zile de la data programării inițiale, urmând ca organizatorul de competiții să stabilească datele disponibile.
  • Dacă la data reprogramării, jocul nu poate fi disputat, indiferent din ce cauză (inclusiv dacă nu se poate desfășura din cauza echipei adverse), echipa care a cauzat reprogramarea va pierde jocul cu 0-3.

Meciul dintre FCSB și CFR se va juca duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:00. Clujenii au un avans de 10 puncte față de rivalii la titlu, iar în cazul unei victorii ar deveni mari favoriți la câștigarea campionatului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu