Închide

Farmec susține fotbalul românesc prin parteneriatul cu Clubul de Fotbal CFR 1907 Cluj (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - oct. 07, 2020 1 741

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță parteneriatul strategic cu CFR Cluj și Academia „Juniorii Alb și Vișiniu Cluj”, destinată descoperirii și pregătirii tinerelor talente pentru fotbalul de performanță. Bazat pe valori comune, cum sunt tradiția, performanța și profesionalismul, parteneriatul aduce împreună două branduri clujene puternice: CFR, campioana României din ultimii 3 ani și Farmec, cel mai prestigios brand românesc de cosmetice.

„Sportul, și mai ales fotbalul considerat sportul rege, aduce oamenii împreună. De-a lungul timpului, Farmec a susținut diferite echipe sportive locale și a construit un teren de fotbal lângă parcul Farmec, pentru a încuraja un stil de viață activ. Acum, suntem mândri să ne alăturăm clubului sportiv CFR în calitate de parteneri oficiali și să sprijinim o nouă echipă clujeană de mare succes, dar și juniorii fotbaliști talentați ai Centrului de Copii și Juniori al CFR 1907 Cluj. Pentru noi, acest parteneriat reprezintă încă un pas în consolidarea relației cu comunitatea locală și un nou context de a interacționa cu actualii și potențialii noștri clienți.”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

„Suntem onorați că Farmec, companie românească de renume, se alătură echipei și proiectelor noastre. Împreună ne propunem să le oferim sportivilor noștri cele mai bune condiţii pentru dezvoltare și performanță.”, a declarat Marius Bilașco, Director Sportiv CFR Cluj.

Înființat în anul 1907, clubul sportiv CFR Cluj a câștigat de șase ori titlul de campioană națională (în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020), de patru ori Cupa României (2008, 2009, 2010, 2016) și de trei ori Supercupa României (2009, 2010, 2018). Centrul de Copii și Juniori al CFR 1907 Cluj a devenit în ultimii ani un punct de referință, având rezultate remarcabile: republicanii U19 au câștigat Cupa României în sezonul 2018-2019, iar în sezonul 2019-2020 au participat la Turneul Final al Campionatului Național. Cu peste 300 de copii legitimați, echipele CFR 1907 Cluj au câștigat numeroase turnee de elită, având zeci de jucători internaționali cu multe convocări la loturile naționale de juniori și tineret.
​​​
Promotor al valorilor românești și actor civic activ, Farmec susține constant evenimente din domeniul sportiv, muzical, al cinematografiei, al educației și dezvoltării personale, implicându-se, de asemenea, în campanii de responsabilitate socială.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În octombrie, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 21 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș şi Râmnicu Vâlcea. Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brandurile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:
Facebook: facebook.com/farmec.romania
Instagram: www.instagram.com/farmec
Site şi magazin online: www.farmec.ro

Un comentariu

Scrie un comentariu