Închide

Fără mai mulți titulari, CFR a fost decimată la Roma. Cea mai drastică înfrângere pentru campioana României în Europa

SportTop News by Actual de Cluj - nov. 06, 2020 0 107

CFR Cluj a pierdut cu 5-0 în deplasare, cu AS Roma, în al treilea meci din Europa League. Echipa clujeană a jucat cu mai multe improvizații și n-a avut nici o șansă.

Rămasă fără titularii din apărare, Vinicius și Burcă (primul accidentat, al doilea infectat cu coronavirus), CFR Cluj a început meciul cu o defensivă cu Susic, Manea, Ciobotariu și Camora. Apărarea a cedat chiar la prima acțiune ofensivă, în secunda 56. Spinazzola a centrat din fața lui Manea, folosit ca fundaș central de avarie, iar Mkhitaryan a înscris la prima fază. Ibanez a făcut 2-0 în minutul 24, după un corner, dar coșmarul s-a conturat 10 minute mai târziu, când Borja Mayoral a marcat după o serie de gafe în apărarea clujenilor.

Petrescu a mutat la pauză, cu Păun și Perreira în locul lui Itu, respectiv Deac, dar tot AS Roma a controlat partida. CFR-ul a avut un penalty neacordat la Carnat, însă gazdele au mai punctat de două ori. Mayoral a făcut dubla, iar Pedro a marcat pentru 5-0.

Niciodată nu mai pierduse CFR Cluj cu 5-0 într-un meci european. Cea mai mare diferență fusese în Liga Campionilor, când Bayern Munchen a câștigat la Cluj cu 4-0.

AS Roma: Pau López – Fazio, Ibanez, Kumbulla, – Bruno Peres, Cristante, Veretout, Spinazzola – Villar, Mkhitaryan, Borja Mayoral
Rezerve: Boer, Mirante, Karsdorp, Juan Jesus, Smalling, Pellegrini, Dzeko, Pedro, Zalewski, Milanese, Tripi
Antrenor: Paulo Fonseca

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Manea, Ciobotariu, Camora – Itu, Hoban, Djokovic – Rondon, Debeljuh, Deac
Rezerve: Sandomierski, Păun, Pereira, Latovlevici,  Joca, Cârnaț
Antrenor: Dan Petrescu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu