Închide

UPDATE Faliment „driblat” din nou. „U” Cluj continuă să trăiască. „Negociem în continuare cu Nilor, sunt șanse să reușim!” Când e următorul termen fixat de judecător

SportTop News by Catalin Suciu - mai 26, 2016 0 1198

UPDATE: Instanța a fixat un nou termen de în privința falimentului, pe data de 5 septembrie 2016. Până atunci, reprezentanții clubului speră să ajungă la un numitor comun cu Nilor Group în privința cedării pachetului majoritar de acțiuni.

Potrivit administratorului judiciar al Universității, Marieta Anastasescu, „există șanse ca tranzacția să se perfecteze”: „E un nou termen, continuăm acum negocierile cu Nilor și sper să fie totul în regulă. Există șanse  ca preluarea să se facă. Sper să ajute și jucătorii pe plan sportiv, e foarte important să nu retrogradeze”, a declarat Anastasescu pentru actualdecluj.ro.

Știre inițială: Universitatea a avut azi un nou termen la Tribunalul Botoșani în dosarul de insolvență în care i s-a solicitat falimentul în formă generală.

Judecătorul a decis să respingă cererile venite din partea fostului antrenor Ionel Ganea și a altor foști jucători. Este de așteptat ca, în aceste condiții, negocierile cu Nilor Group să continue într-un fel sau altul. Asta, desigur, dacă echipa se va salva de la retrogradare pe plan sportiv.

Universitatea e pe loc retrogradabil și va juca sâmbătă, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu amănunte !

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.